<

У Генштабі попередили про ймовірність масових обстрілів на день народження путіна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:18 | 7.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
249
/ 1 коментар

В день народження лідера країни-агресора володимира путіна в п’ятницю, 7-го жовтня, ворог може масово обстрілювати Україну.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу, пише Слово і Діло.

Він попередив, що росіяни мають прив’язку до дат, тому можуть обстрілювати Україну як символічний «подарунок» очільникові кремля.

«Зважаючи на прихильність нашого супротивника до сакральних дат, а ми пам’ятаємо, що на День Незалежності супротивник здійснював масовані удари, аби посіяти паніку. Не виключається, що противник таке саме робитиме й на день народження свого вождя», – зазначив Громов.

У Генштабі не виключають, що можливо обстрілами керуватиме сам російський диктатор, або це буде самостійне рішення військових керівників.

«Якщо це буде рішення військових керівників, то хотілося б, щоб вони накосячили, і були кадрові рішення. А для наших військових це буде звичайний день. Єдине, мабуть, вони намагатимуться надати супротивникові якнайбільше можливостей побувати на концерті Кобзона», – наголосив він.




один коментар
  1. може якраз знайдеться хтось хто зробить справжній подарунок тому антихристу в день його народження та відправить його до кобзона з жиріком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа