<

У Франції через стрілянину вводять екстрені заходи проти тероризму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 12.12.2018 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

11-го грудня ввечері поблизу різдвяного ярмарку в центрі міста Страсбург, де у ці дні проходить сесія Європейського парламенту, невідомий обстріляв людей з автоматичної зброї.

Влада Франції прийняла рішення ввести посилені заходи із забезпечення безпеки після стрілянини у Страсбурзі. Про це заявив міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер. Він сказав, що уряд вирішив ввести в дію план із термінових дій при терактах, який передбачає посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на усіх різдвяних ринках у Франції, щоб уникнути ризику аналогічних атак. Про це пише УП, посилаючись на іноземні джерела.

Глава МВС також повідомив, що загинули щонайменше 3 людини, ще 12 отримали поранення. Особу нападника встановлено. Йому 29 років, уродженець Страсбурга. У вівторок уранці його мали заарештувати за вбивство, але не застали вдома. Поліція вважає, що стрілянина в центрі Страсбурга могла мати терористичні мотиви.

Європейський парламент, засідання якого проходило у Страсбурзі в цей час, ухвалив рішення припинити роботу, допуск у будівлю закритий. 

https://youtu.be/P_qepPySWew




один коментар
  1. це може статися будь-де у будь-яку хвилину у місцях скупчення людей, запобіжний засіб – хіба що взагалі не виходити на вулицю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа