<

У Еквадорі та Перу трапився потужний землетрус, є загиблі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 19.03.2023 / Новини / /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

18-го березня, в Еквадорі та Перу трапився потужний землетрус, унаслідок якого загинули щонайменше 15 людей. Розбір завалів триває, тож кількість жертв може зрости.

Про цеповідомляє The Guardian, передає Захід нет.

У офісі президента Еквадору повідомили, що 12 людей загинули в прибережному еквадорському штаті Ель-Оро, ще двоє – у високогірному штаті Азуай. Щонайменше 126 людей отримали поранення. Уряд Еквадору також повідомив про пошкодження медичних центрів і шкіл.

Землетрус торкнувся сходу Еквадору та півночі Перу. Американська геологічна служба повідомила, що його магнітуда склала 6,8 балів у прибережному районі Гуаяс. Центр землетрусу був приблизно в 80 км на південь від Гуаякіля, агломерація якого налічує понад 3 млн мешканців.

Прем’єр-міністр Перу Альберто Отарола заявив, що чотирирічна дівчинка померла від травми голови, яку вона отримала під час обвалу свого будинку в регіоні Тумбес, на кордоні з Еквадором.

Серія землетрусів цього року відбулася в різних країнах, але найпотужнішим стали поштовхи в Туреччині та Сирії. Там кількість жертв землетрусів перевищила 50 тисяч людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа