<

У ДТП на Житомирщині загинув поліцейський з Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 23.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вранці 23 квітня в аварії у Житомирській області загинув лейтенант поліції Ківерцівського відділу поліції Віктор Соколюк. Правоохоронець перебував поза службою.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася на 234 кілометрі траси Київ-Чоп, поблизу с. Майстрова Новоград-Волинського району, близько 5.50.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ДАФ» з напівпричепом, рухаючись у напрямку м. Житомира, на заокругленый ділянці дороги наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Після чого керманич вантажівки, 49-річний житель м. Луцька, зупинився та увімкнув аварійний сигнал.

За кілька хвилин потому 35-річний водій автомобіля «Mersedes Sprinter», не впоравшись із керуванням зіткнувся з припаркованою вантажівкою. У результаті керманич буса загинув на місці пригоди, – пише ГУНП у Житомирської області

Ним виявився лейтенант поліції Ківерцівського відділу поліції Віктор Соколюк.

Нині там працює слідчо-оперативна група.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок