<

У ДТП на Ковельщині загинули екс-мер Луцька і відомий бізнесмен

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 29.12.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Колишній Луцький міський голова Микола Бездушний загинув у ДТП, яка трапилася сьогодні, 29 грудня, біля селища Голоби Ковельського району.

Про це повідомив заступник міського голови Сергій Григоренкопід час круглого столу «Про врегулювання питання щодо обмеження проїзду транспорту на територію історико-культурного заповідника у місті Луцьку та відповідного проекту рішення виконавчого комітету», – , пише ІА «Волинські новини».

У ДТП загинуло четверо осіб. Серед них також – генеральний директор підприємства Петро Гордійчук. Зі слів Григоренка, Микола Бездушний їхав у машині разом з Гордійчуком.

Аварія забрала життя також директора ПМК № 19 Тетяни Брешенкової.

Нагадаємо, як повідомляють у Ковельському відділі поліції ГУ НП у Волинській області, водій автомобіля «Volkswagen Caddy», 53-річний мешканець Ковельського району, виконуючи маневр розвороту, не надав перевагу у русі автомобілю «NISSAN», який рухався в напрямку міста Ковеля. Під час зіткнення, автомобіль «NISSAN» відкинуло під вантажний автомобіль, який стояв обабіч дороги.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та троє пасажирів легкового автомобіля від отриманих травм загинули на місці.

Як повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради, Микола Бездушний народився на Вінниччині, та все своє доросле життя прожив у Луцьку. Після закінчення Одеського технологічного інституту за направленням приїхав у наше місто, де працював головним інженером на КХП-1, згодом — заввідділом, секретарем міськкому партії, а з 1961 по 1965 був головою Луцької міської Ради депутатів трудящих і виконавчого комітету.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа