<

У ДНР погодилися на миротворців ООН на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 5.09.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Глава ДНР Захарченко висловив готовність розглянути введення миротворців ООН на Донбас. За словами Захарченка, він зацікавлений у врегулюванні конфлікту з Києвом.

“Народ Донбасу як ніхто інший зацікавлений в тому, щоб почався процес врегулювання нашого з Києвом конфлікту, щоб перестали гинути люди. І заради цієї мети ми готові не тільки розглядати будь-які ініціативи, а й висувати власні. Пропозицію президента Росії в Радбезі ООН розглянути питання про введення миротворців ООН на Донбас необхідно обговорювати”, – заявив Захарченко, – пише Корреспондент.

При цьому, за словами Захарченка, говорити про миротворців на Донбасі “можна лише після виконання українською стороною частини Мінських угод, яка стосується безпеки”. Зокрема, це дотримання режиму припинення вогню і відведення важкого озброєння.

Ватажок терористів також додав, що “необхідно, щоб Київ виконав хоча б ту частину.

“Тільки після цього можна говорити про миротворців як охоронців спостерігачів ОБСЄ предметно. В іншому випадку, якщо озброєння української сторони залишаться на лінії розмежування і вести себе Київ буде так, як сьогодні, миротворці можуть стати об’єктом провокацій з українського боку. У будь-якому випадку, ми готові обговорювати зазначену ініціативу і наполягаємо, що без схвалення з боку ДНР і ЛНР жодні зміни у форматі врегулювання неможливі”, – додав Захарченко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця