<

У Дніпрі від коронавірусу одужала 93-річна жінка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 2.05.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Україні 93-річна жінка змогла побороти коронавірусну хворобу. Пацієнтка з Дніпра мала легкий перебіг COVID-19 без пневмонії та ускладнень. Наразі жінка одужала і почуває себе добре.

Велика перемога, коли від коронавірусу одужують пацієнти поважного віку. 93-річна жінка отримала негативний тест на COVID-19 через три тижні після зараження, пише “Днепр вечерний”, – передає Канал 24.

Діагноз жінці поставили 6-го квітня, хвороба протікала в легкій формі, без ускладнень і пневмонії. Пацієнтку лікували амбулаторно під контролем сімейного лікаря.

У підсумку, менш ніж через місяць, результати повторного ПЛР-тестування показали, що 93-річна бабуся повністю одужала від коронавірусної хвороби.

Чому старші люди в групі ризику COVID-19

Варто розуміти, що перша категорія – населення віку 65+ та люди з хронічними захворюваннями, не ризикують швидше заразитися коронавірусом.

Літні люди входять до групи ризику через складний перебіг COVID-19, бо саме послаблений імунітет, наявність супутніх захворювань та нездатність організму самостійно побороти інфекцію – становлять смертельну небезпеку у випадку інфікування SARA-CoV-2.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер