<

У Дії стартувало опитування щодо святкування 8 березня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:21 | 28.02.2023 / Новини / /
Перегляди
185
/ коментарів 5

Онлайн-сервіс державних послуг «Дія» запустив нове опитування – чи залишати 8 березня вихідним.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у телеграмі.

“У парламенті вирішують, що робити з 8 березня після нашої перемоги. Є два варіанти – залишити офіційним вихідним чи зробити робочим днем. Потрібна ваша допомога. Кожен голос у “Дії” врахують перед ухваленням законопроєкту”, – йдеться у повідомленні.

Опитування триватиме з 28-го лютого до 6-го березня.




коментарів: 5
  1. То треба шоб жінки рішали. Але свято міжнародне. Голосування обійдеться дорожче ніж київський торт з букетом, і хаймерси з леопардами. І ше й під роздачу можна попасти..

    • Частково, саме через ці “совкові”, всілякі там празнИки, і почалася війна. Раніше нам потрібно було позбуватись довбаної комуни і спадку від Клари Цеткін, який у первісному його вигляді звучав як “День боротьби жінок світу у боротьбі за свої права”. У травні будемо святкувати “День жінки та матері”. Вам його не досить?

  2. Ото біда. Вже всі проблеми вирішені, лишилося 8 березня. Купив вже на віоліті дружині і доньці подаруночки. В деяких країнах Європи є знижки для жінок, приурочені до цього дня, як на мене, то це супер

    • Іде мова про вихідний день ,якого ніднде в світі нема ,крім совкових країн ,а поздоровити жінок ніхто не завбророняє .а навпаки .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок