<

У Держприкордонслужбі розповіли, як працює межа з ОРДЛО під час карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:29 | 19.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На всіх КПВВ в районі операції Об’єднаних сил діють тимчасові обмеження щодо перетину лінії розмежування у зв’язку з недопущенням поширення коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Прикордонники зазначають, що пасажиро-транспортний потік зменшився майже на 90 %. Утім, певна кількість громадян прибуває до КПВВ, аби уточнити порядок перетинання лінії розмежування під час карантину та після отримання роз’яснень від прикордонників, самостійно повертається назад.

У ДПСУ наголошують, що обмежувальні заходи запроваджено для мінімізації кількості перетинань лінії розмежування на період карантину з метою запобігання поширення інфекції коронавірусу.

Потрапити на тимчасово окуповану територію України або на контрольовану територію можна лише за наявності реєстрації місця проживання на такій території та після відповідного температурного скринінгу і огляду медичним працівником.

Прикордонники зауважують, що інколи у громадян виникають різні критично важливі життєві обставини, які зумовлюють необхідність перетинання лінії розмежування. При виникненні таких ситуацій громадянам необхідно прибути в КПВВ з відповідними підтверджуючими документами.

У таких випадках рішення про пропуск через лінію розмежування приймає виключно командувач об’єднаних сил індивідуально у кожній ситуації.

Громадянам радять у цей період утриматися від перетинання лінії розмежування та без особливих потреб не зловживати винятковими ситуаціями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця