<

У день щеплення померла 6-місячна дитина в Тернополі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 28.04.2018 / Новини / /
Перегляди
43
/ Коментарі відсутні

За результатами експертизи, причиною смерті 6-місячної дівчинки в Тернополі є гостра дихальна недостатність. У цей день дитині робили щеплення від дифтерії, рідні пов’язують її смерть із цим. Батьки чекали на появу дитини 10 років.

Про цю подію повідомила подруга матері померлої у фейсбук, – пише Обозреватель.

“Олеся померла, моя Олеся, померла. Ми зробили щеплення, а потім дитинка посиніла”, – написала слова вбитої горем матері друг сім’ї загиблої у себе в Facеbook. За її словами, мати зателефонувала їй вранці 23-го квітня.

“І найстрашніше, що це наслідок щеплення … того, про яке тепер так часто говорить міністерство разом з Уляною Супрун”, – додала жінка.

Як відомо, дитина померла через кілька годин після щеплення: вакцину ввели в 10, а після обіду їй стало погано. При цьому до поліклініки дівчинка, за словами батьків, була абсолютно здоровою.

“Швидка” доставила дитину в лікарню в стані клінічної смерті. За словами керівництва клініки, реанімаційні заходи ніякого ефекту не дали і лікарі констатували смерть.

За результатами експертизи, причиною смерті є гостра дихальна недостатність.

Медпрацівники стверджують, що вакцина, якою щеплювали дитину, якісна, і за роки її використання ніяких проблем з нею не було.

Батьки дівчинки не стали спілкуватися з журналістами. Близькі родини говорять, що дитину вони чекали 10 років.

Як повідомили в прес-службі поліції Тернопільської області, за фактом смерті малечі призначено ряд експертиз для встановлення, чи дійсно причиною смерті була вакцина. Дані про подію внесені до єдиного реєстру розслідування злочинів за статтею 115 Кримінального кодексу України з позначкою “Природна смерть”. Ведеться слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер