<

У Червонограді шахтарі перекрили дорогу на Львів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 3.03.2015 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ 1 коментар

У Червонограді декілька десятків шахтарів перекрили дорогу до Львова поблизу залізничного переїзду. Про це повідомляє місцеве НеоРадіо у соцмережі ВКонтакте.

На фото, опублікованих у соцмережі видно, що шахтарі зібралися з двох боків переїзду і не пропускають авто, пише ZIK.

Як стало відомо з оточення мітингарів, шахтарям погрозили звільненням, якщо не заспокояться. Ті, в свою чергу, перекривають дорогу на Львів.

Нагадаємо, шахтарі з Львівщини розпочали безстроковий страйк у Києві та Червонограді через те, що обіцяних держдотацій для вугільних підприємств у проекті змін до бюджету не передбачено.

О 7-ій годині розпочався пікет на копальні ВП «Шахта «Степова», що розташована у с. Глухів Сокальського району. Гірники обіцяють зупинити роботу поки їм не виплатять заборгованої заробітної плати за минулий і цей рік. Страйк вирішили продовжити у центрі Червонограда.

Пішки працівники шахти прийшли на Вічеву площу м. Червонограда, де з 10 години триває мітинг. До них вже приєдналися гірники з «Лісової», «Відродження», «Межирічанської», «Червоноградської» і «Великомостівської» – понад трьох сотень людей.

З пікетувальниками спілкувався технічний директор, перший заступник генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов. Усі чекають рішення Верховної Ради щодо змін до бюджету.

c2wvFVBDxoQ
GjiKlr9xr5U
pUinwDCMKDQ
HxhBjoS4fnQ
SK897W6pwcc




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок