<

У Чернівецькій області град розтрощив весь автопарк поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 14.08.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

У Чернівецькій області місцева влада підраховує збитки, завдані потужною зливою із градом у місті Сторожинець.

Град понищив покрівлі, фасади та вікна бюджетних установ і приватних садиб, зупинив роботу місцевих підприємств та знищив сільськогосподарські посіви, – повідомляє місцевий сайт “0372“.

Як повідомив голова обласної ради Іван Мунтян на сторінці в соцмережі Фейсбук, з об’єктів соціальної інфраструктури найбільше постраждали місцеві школи, гімназія, лісовий коледж та районна лікарня. Водночас, на щастя, обійшлося без людських жертв.

Чиновник додав, що град пошкодив також будівлю Сторожинецької ЗОШ №1: на 70% знищено покрівлю, пошкоджено її несучу конструкцію та вибито вікна. Аналогічна ситуація і в районній лікарні, де дощівка підтопила 4-й поверх.

Град пошкодив весь автопарк Сторожинецького відділу поліції.

У разі потреби Іван Мунтян може зібрати засідання колегії обласної ради, яка прийме звернення до уряду щодо залучення коштів резервного фонду державного бюджету, як це було у 2008 році. Оскільки навіть зараз, за попередніми оцінками зрозумілим є те, що коштів місцевих бюджетів буде замало.

Голова обласної ради також зазначив, що за прогнозами синоптиків найближчі два дні йтиме дощ і якщо оперативно не провести першочергові відновлювальні роботи, сума збитків може зрости в рази.




один коментар
  1. Так було за що, вчителі, медики і поліція вже мабуть і зрозуміли! Чули про них!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер