<

У Чернігові 8-річний хлопчик зібрав зібрав для фонду Притули 64 тисячі гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:44 | 6.08.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
232
/ Коментарі відсутні

Восьмирічний хлопчик із Чернігова Сергій Мороз зібрав для Благодійного фонду Сергія Притули 64 тисячі гривень, це наразі найбільший дитячий офлайн донат на армію.

Хлопчик збирав кошти завдяки тому, що співав на вулиці українські пісні. Про це повідомили у Фейсбуці Благодійного фонду Сергія Притули, передає Укрінформ.

“Найбільший дитячий офлайн донат від Сергійка з Чернігова. Сергійкові вісім років, він просто співав на Валу українських пісень. Так добре співав, що назбирав аж 64 000 грн для Збройних Сил України і приніс до штабу”, – йдеться в повідомленні.

На жартівливе питання Притули, чи в законний спосіб Сергій отримав гроші, хлопчик серйозно відповів “Ні”, а тоді розказав, що співав на вулиці пісні.

Хлопчик розповів, що має у репертуарі пісні «Ой у Лузі червона калина», Kalush «Додому», «Добрий ранок, Україно!», Антитіла «Вірила», Один у каное «У мене немає дому» тощо.

Притула витер сльози від розчулення вчинком Сергійка і запевнив, що це – дуже чесний спосіб.

8-річний співак-патріот поділився бажанням, щоб ці  гроші витратили на покупку джипа, тепловізора, зброї або захисної амуніції для солдатів. 

Проте Сергій Притула запропонував витратити цю суму на ремонт затрофеєного російського танка, який допомагатиме українським захисникам нищити окупантів.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа