<

У Черкасах пасажир-«заєць» вдарив кондуктора та втік через вікно тролейбуса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 16.04.2021 / Новини / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

У Черкасах 16-го квітня безквитковий пасажир вдарив кондуктора, проліз в кватирку і втік до приїзду поліції.

Відповідне відео опубліковано на фейсбуці заступника директора КП “Черкасиелектротранс” Тараса Хвиля, повідомляє Апостроф.

Тарас Хвиль розповів, що інцидент стався на тролейбусному маршруті №1. Кондуктор підійшла до пасажира з проханням оплатити проїзд, пише Кореспондент.

За словами очевидців, чоловік, у якого не виявилося квитка на проїзд в тролейбусі, відштовхнув кондуктора і, щоб не спілкуватися з цього приводу з поліцією, вирішив втекти з громадського транспорту через вікно.

“Він був напідпитку і відмовився оплачувати проїзд. Кондуктор зробила йому зауваження щодо зовнішнього вигляду, попросивши поправити штани. У відповідь чоловік ударив її по спині ногою. Поки їхала поліція, він по суті по головах людей забрався у вікно і втік”, – розповів Хвиль.

Як не дивно, пасажиру вдалося протиснутися у вузьку кватирку і опинитися зовні громадського транспорту. Трюк “зайця” супроводжувався вигуком бабусі-пасажирки: “Та не лізь”. Проходячи повз тролейбус безквитковий пасажир показав непристойний жест в бік тих, хто знімав його на камеру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа