<

У британського принца Чарльза виявили коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 25.03.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Тест 71-річного принца Чарльза, сина королеви Великобританії Єлизавети ІІ, на коронавірус показав позитивний результат.

Він має легкі симптоми хвороби, але загалом почувається добре, – передає ВВС Україна.

У його дружини, 72-річної герцогині Корнуольської Камілли, коронавірус не виявили.

Подружжя самоізолюється у резиденції Балморал.”Неможливо встановити, від кого міг заразитися принц, оскільки упродовж останніх тижнів він мав велику кількість зустрічей”, – йдеться в повідомленні речника.

Наприкінці минулого тижня також стало відомо, що коронавірус підхопив князь Монако Альбер II.

У його пресслужбі запевняли, що стан здоров’я Альбера II наразі не викликає занепокоєння. Він став першим чинним лідером держави, в якого виявили коронавірус.

Раніше у ЗМІ фігурувала інформація, що хворобу нібито діагностували в президента Бразилії Жаїра Болсонару, проте офіційно це заперечили.

Водночас чимало інших політиків та держслужбовців з різних країн уникнути зараження не змогли.

Коронавірус діагностували, зокрема, в заступниці міністра охорони здоров’я Британії і члена парламенту Надін Дорріс. Вона розповідала, що в якийсь момент почувалася “досить кепсько”, але припустила, що “найгірше вже позаду”.Раніше коронавірус підхопила заступниця міністра охорони здоров’я Британії.

Також підозра на Covid-19 підтвердилася у міністра внутрішніх справ Австралії Пітера Даттона – політика поклали до лікарні, він розповідав, що почувається добре.

Серед заражених і головнокомандувач збройних сил Польщі Ярослав Міка. Хворобу виявили після того, як він повернувся з Німеччини.

До цього позитивний результат на коронавірус показав тест Нікола Дзингаретті, лідера Демократичної партії Італії, яка входить до правлячої коаліції.

На самоізоляції перебуває й прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо – упродовж двох тижнів він працюватиме з дому, оскільки коронавірус виявили в його дружини Софі Грегуар-Трюдо. У пресслужбі прем’єра запевняють, що вона почувається добре. В самого прем’єра симптомів хвороби немає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер