<

На Київщині поліцейський охорони в’їхав у зупинку, загинула жінка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 27.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У четвер, 26 вересня, близько шостої години вечора в Броварах під Києвом автомобіль Opel на єврономерах, під кермуванням поліцейського, влетів на швидкості в зупинку громадського транспорту. Там саме стояли люди. Двоє з них отримали травма, а одна жінка загинула.

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

“За попередньою інформацією, водій є співробітником управління поліції охорони. На місці події перебуває голова Національної поліції Ігор Клименко. За фактом ДТП призначено службове розслідування, на час якого начальника ДСО Київської області відсторонено від виконання службових обов’язків. Про подію повідомлено ДБР”, – зазначили в Нацполіції.

“У місті Бровари на вулиці Київській сталася ДТП, унаслідок якої загинула одна особа та ще дві – травмовані. За кермом автомобіля перебував працівник управління поліції охорони Київської області. Мною прийнято рішення відсторонити весь керівний склад управління поліції охорони в області від виконання службових обов’язків та призначити службове розслідування. У найближчі дні громадськість буде повідомлена про жорсткі заходи реагування”, – зазначив голова Нацполіції Ігор Клименко.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Що саме стало причиною аварії, нині з’ясовує слідство. На оприлюднених поліцією фото видно, що в Броварах іде дощ і дорога мокра й слизька.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер