<

У Броварах від колотих ран загинув учасник АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:27 | 22.10.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

21 жовтня близько 4 год у чергову частину Броварської поліції надійшло повідомлення про те, що біля центрального входу в трикотажну фабрику знайдено тіло чоловіка.

Ним виявився учасник бойових дій, боєць 11 батальйону «Київська Русь», голова ГО «Рідний край», броварчанин Руслан Яцюк, – повідомляє “Київ.Оперативний“.

Продавчині магазинів, що розташовані в одному приміщенні з баром «911», та охоронці фабрики розповіли, що о 8 год. ранку територію, де лежало тіло та де залишилася велика пляма крові, поліція обнесла стрічкою. На місці події працював кінолог, слідчо-оперативна група, а також були присутні чоловіки в камуфляжній формі. За словами жінок, ймовірне знаряддя вбивства – ніж – правоохоронці так і не знайшли. Зате знайшли пляшку спиртного напою зі слідами крові. Як розповіли жінки, у натовпі чули, що «розборки» між чоловіками почалися о 3 год. ночі: сутичка переросла у бійку.

За фактом убивства відкрито кримінальне провадження за ч.1, ст. 115 ККУ — «умисне вбивство». Наразі проводяться слідчі дії.

Руслан Яцюк до свого 37-річчя не дожив 10 днів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер