<

У бою на Харківщині загинув журналіст Максим Мединський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:08 | 8.05.2022 / Новини / , , /
Перегляди
445
/ Коментарі відсутні

У зоні бойових дій загинув український журналіст і лейтенант ЗСУ Максим Мединський.

Міськрада Болграда на Одещині, звідки родом журналіст, оприлюднила у фейсбуці співчуття родині Мединських з приводу загибелі сина, передає Укрінформ.

«Не вагаючись ні на мить, наш земляк почав захищати Україну ще в далекому 2014 році, коли Україна почала виборювати справжню самостійність та незалежність. Так він виконував свій військовий та громадський обов’язок. Ніякі слова втіхи не зможуть повернути сина, чоловіка та батька, жодні слова співчуття його родині не затьмарять біль та відчай які вони відчувають», – йдеться у повідомленні.

Приклад Максима Мединського – любити й захищати Батьківщину в будь-яку мить – повинен стати для всіх взірцем безкорисного, мужнього та патріотичного ставлення до землі, на якій живемо, переконані земляки загиблого в бою журналіста.

Мединський виріс у військовій родині: його батько військовий журналіст, мати – вчителька за освітою, але теж служила у ЗСУ. Максим закінчив Інститут журналістики Київського національного університету, працював у різних ЗМІ.

Мединський пішов на фронт добровольцем ще у 2014 році. Протягом року виконував бойові завдання на передовій, чотири місяці перебував біля Донецького аеропорту. Від початку повномасштабного вторгнення росії у лютому 2022 року Мединський пішов знову захищати країну, зазначили у Міненерго, в Департамент комунікацій якого він працював.

Максим Мединський загинув 29 квітня внаслідок обстрілу його роти у бою із загарбниками на Харківщині. Йому було 33 роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер