<

У Білорусії пояснили, що означає закриття кордону для українців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 4.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Республіка Білорусь поставила на рубежі з Україною глухий заслін для нелегальної діяльності через державний кордон.

Про це в ексклюзивному коментарі журналісту УНН розповів представник Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь Антон Бичковський.

“Так, зараз межа Республіки Білорусь функціонує. Пункти пропуску наші забезпечують пропуск іноземців, громадян республіки Білорусь, осіб без громадянства відповідно до чинних норм міжнародного права, міжнародних домовленостей тощо. Тобто йдеться і йшлося про те, що було потрібно поставити глухий заслін нелегальній діяльності через кордон. І це фактично зараз виконано. Органи прикордонної служби забезпечують належний рівень прикордонної безпеки… Різкої зміни ситуації на сьогоднішній день у нас в цьому напрямку немає”, – заявив Бичковський.

Таким чином, за його словами, у заяві президента Білорусі Олександра Лукашенка йшлося про нелегальну діяльність, яка розгорталася через кордон Україна-Білорусь:

“Нам довелося дійсно закрити кордон, як висловився президент (Олександр Лукашенко – ред.) “наглухо”, для тих негативних моментів, які могли проникнути на територію Республіки Білорусь.

Нагадаємо, напередодні президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Мінськ був змушений “наглухо” закрити кордон з Україною через величезний “потік зброї”.




коментарів: 2
  1. ото вже чувачок сигарети за фарою в автобусі Брест-Львів сховав так сховав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер