<

У Білій Церкві побудують міжнародний аеропорт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 17.02.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В рамках робочої поїздки до Київської області Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відвідав КП «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс», розповів про створення нового міжнародного аеропорту у місті Біла Церква.

Про це інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Розвиток регіонального аеропорту «Біла Церква» та створення на його базі мультимодального вантажного комплексу визначено пріоритетним проектом. В 2018 році здійснено 73 авіаційні операції, що є рекордом за останні 18 років роботи підприємства. В перспективі після відкриття міжнародного пункту пропуску на аеродромі «Біла Церква» очікується поступове зростання кількості авіаційних операцій до 300 на рік», – зазначив Володимир Омелян.

Міністр інфраструктури наголосив, що в рамках Програми технічної допомоги ЄС (AASSIST) вже підготовлено пре-ТЕО створення мультимодального вантажного комплексу.

Володимир Омелян також зазначив, що з метою підвищення інвестиційної привабливості аеропорту та його конкурентоздатні в сфері ремонту та авіаційних вантажних перевезень здійснюються заходи щодо відкриття міжнародного пункту пропуску: «Це дасть можливість виконувати з аеродрому «Біла Церква» прямі рейси з/до інших країн, що значно збільшить кількість повітряних суден, що потребують ремонту чи технічного обслуговування.

Відкриття міжнародного пункту пропуску заплановано орінтовно восени 2019 р.».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок