<

У Берліні розпочалася зустріч у нормандському форматі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 19.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Переговори стартували пізніше від запланованого через запізнення Путіна.

У Берліні в будівлі відомства федерального канцлера Німеччини розпочалися переговори лідерів країн нормандського формату (Україна, Німеччина, Франція і РФ). Переговори за участю президента України Петра Порошенка, канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда і президента Росії Володимира Путіна стартували близько 19:30 (за Києвом), – пише Корреспондент.

У переговорах з української сторони, крім Порошенка, також беруть участь глава МЗС Павло Клімкін та заступник голови адміністрації президента Костянтин Єлісєєв. З російської сторони, крім Путіна, участь у зустрічі беруть глава МЗС Сергій Лавров і помічник президента РФ Владислав Сурков.
За словами джерела, яке бере участь у заході, переговори Нормандської четвірки розпочалися із запізненням. “Переговори розпочалися із запізненням. Спочатку планувалося, що зустріч розпочнеться о 19:00 (за київським часом), проте через запізнення президента Росії довелося відтермінувати її початок”, – сказало джерело.
Перед цим відбулися переговори канцлера Німеччини з президентом України. Опісля пройшла окрема зустріч Порошенка, Меркель і Олланда, які скоординували позиції перед переговорами в нормандському форматі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер