<

У Адміністрації Президента уточнили правила перетину кордону з Кримом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:00 | 18.01.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Представництво президента України в Автономній Республіці Крим виступило з поясненням правил перетину адміністративного кордону між материковою частиною держави та окупованим півостровом.

“Громадянам України, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь для перетину тимчасового кордону між півостровом та материковою частиною України достатньо мати документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, зокрема паспорт громадянина України”, – ідеться в поширеному прес-службою представництва тексті.

“Жодних правових наслідків неотримання мешканцями Криму довідки, що підтверджує місце їх перебування, які б унеможливлювали перетин адміністративного кордону між Автономною Республікою Крим та материковою частиною України не вбачається”, – наголошують у президента України.

Представництво глави держави в АРК нагадує, що відповідно до законодавства, громадяни України мають право на вільний та безперешкодний в’їзд на тимчасово окуповану територію і виїзд з неї через контрольні пункти за умови пред’явлення документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок