<

Тимошенко заявила про перехід в опозицію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 5.04.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Лідер фракції Батьківщина у Верховній Раді України Юлія Тимошенко заявила про вихід її політсили з переговорного процесу про створення нової коаліції і про перехід її політичної сили в опозицію.

“Сьогодні я можу сказати консолідоване рішення нашої політичної сили. Ми прийняли рішення, що ми виходимо з безперспективного переговорного процесу про створення нової коаліції. Ми переходимо в демократичну, проєвропейську опозицію”, – заявила Тимошенко у вівторок у Львові після проведення партійної конференції, повідомляє прес -служба політсили.

Лідер фракції також зазначила, що її команда в парламенті буде і надалі підтримувати потрібні для держави законодавчі ініціативи. “Якщо в парламенті будуть народжуватися законопроекти, які реально потрібні країні, які можуть допомогти людям в цей складний кризовий час, наша команда в парламенті буде голосувати за те, що ми вважаємо правильним і потрібним”, – додала вона.

Тимошенко підкреслила, що перехід в опозицію є єдиним правильним рішенням в нинішніх соціальних і економічних умовах. “Інакше ми можемо як демократична сила бути ширмою, прикриттям до цього неподобства, яке робиться за лаштунками”, – сказала лідер Батьківщини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер