<

Тимошенко прокоментувала звинувачення у тому, що вона є «кандидатом Москви»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:22 | 14.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Претендент на пост президента, якій низка соціологічних досліджень наразі дають найвищі рейтинги серед конкурентів, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко відкинула звинувачення у тому, що у президентській кампанії вона є «ставлеником Кремля».

Про це пише Радіо Свобода

Політик назвала таке твердження «чорною» технологією. Про це вона заявила у коментарі Радіо Свобода в кулуарах форуму «Ялтинської європейської стратегії» (YES), який триває у Києві.

«Насправді, «кандидата від Москви» ставленики Москви посадили у в’язницю, а діючого президента призначили на посаду міністра економіки в уряді Януковича. Насправді, саме Порошенко має бізнес в Росії, а не я. Тому я впевнена, що я буду вести більш сильну, більш впевнену політику про завершення війни та більш сильну політику про відновлення нашої країни», – сказала Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» також заявила, що подібні звинувачення є елементом внутрішньої політичної боротьби.

«Те, що нав’язується сьогодні технологіями, так як це робив Манафорт (американський політтехнолог, засуджений у США – ред.), це просто внутрішньополітична боротьба. Я майже 20 років в політиці і моя стратегія незмінна. Я бачу Україну частиною західної цивілізації, частиною Євроcоюзу та членом НАТО. Я точно знаю, що там – наша успішність і наша безпека, і ніякі проплачені «чорні» технології не змінять цього», — заявила Тимошенко у коментарі Радіо Свобода.

​Опоненти Юлії Тимошенко, як у президентській гонці, так і у Верховній Раді, неодноразово звинувачували її у лояльному ставленні до російської влади та президента Володимира Путіна, згадуючи їх співпрацю в кінці нульових, коли Тимошенко займала пост глави уряду. Також конкуренти критикують лідера «Батьківщини» за слова про необхідність якомога швидше встановити мир на Сході України.

Сама Тимошенко ще в липні заявляла, що Росія — це країна-агресор, яка розпочала війну проти України. «Ми, по суті, знаходимося в стані війни, і ця агресія триває. Війну треба зупиняти посиленням санкцій проти Кремля, створенням сучасної обороноздатної армії в Україні і відновленням переговорів на вищому рівні в Будапештському форматі», — заявила вона.




коментарів: 2
  1. цю фотку бабка Бугу ще нагадає, якщо стане презом. Але відчуваю, готує бабка зраду… тільки пеця може захистити Україну від кривавого путіна ! всі на барикади ! тобто на вибори за пецю !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер