<

«…Тяжко дивитися дитині в очі і говорити: «Синочку, ще трішки», – мама онкохворого хлопчика з Іванич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 12.07.2018 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

5-річний Станіслав Тимчук з Іванич бореться з невтішним діагнозом – «гострий лімфобластний лейкоз крові». Стан хлопчика покращився, батьки просять підтримати їх молитвою.

«Дорогі друзі! Хороші новини, Станіславчика перевели до мами, вони зараз разом щасливі! Ваші молитви допомагають цій сонячній дитині справитися з болями. Не забувайте, продовжуйте молитися, щоб Стасік дійшов до повного одужання», – пишуть рідні хлопця в соцмережі.

Станіслав Тимчук перебуває під наглядом спеціалістів, його стан покращується. Хлопчик хоче одужати і дуже сумує за братиком.

«Ми дуже вдячні вам за вашу допомогу, за щирі молитви за вашу підтримку, також людям, які допомагають нам з донорами, ну, всім ми дуже вдячні за все!!!!

Ми ще досі в реанімації під наглядом спеціалістів. Розумієте, що саме тяжко для мами, дивитися дитині в очі і говорити: «Синочку, ще трішки», а сама розгублена і думаєш, коли вже ми приїдемо додому, коли ми будемо здорові, коли Стасик побачить братика – він дуже сумує! Звичайно, ми бачимо, що стан помалесеньку покращується і у нашого сонечка біль відходить, ваша молитва його зцілює. Моліться за нашого Станіславчика, молитва йому допомагає, я це бачу, повірте!!!!», – пише мама Станіслава у Фейсбук.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168 7427 1013 1354  Олександр Тимчук (тато хлопчика).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер