<

«Тут треба не вставати, а «сідати», – Луценко про роботу волинських прокурорів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:28 | 17.07.2016 / Новини /
Перегляди
13
/ коментарі 2

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розкритикував роботу волинської прокуратури та правоохоронних органів. Також він зазначив, що для них буде краще, якщо вони вже сьогодні напишуть рапорти про звільнення.

Про це він говорив під час представлення нового прокурора Волинської області у суботу, 16-го липня.

«Особливо тяжкі злочини в області ростуть. Злочини проти власності виросли на 55%. Але цим нема коли займатися. Чому? Бурштин, переходи, ігрові зали займають весь робочий час. Крадіжки – 65%, грабежі – 77%, вимагання – 50%», – зазначив Луценко.

«Я не хочу читати ці ганебні папери, я не хочу чути, скільки лісу вирізали під кришуванням місцевої прокуратури, які цього не помічають. Я не хочу чути про переходи, які платять мзду і заступникам обласних прокурорів і місцевим прокурорам, які там знаходяться. Я не хочу бачити усі ці бурштинові копальні, які відкрито кришуються прокурорами. Я перепрошую, але не доводьте до гріха. Я б дуже попросив усіх заступників і місцевих прокурорів сьогодні подати рапорти. Аби не підбулося того, що в Рівному – виводом в кайданках», – додав він.




коментарів: 2
  1. Юрій Віталійович я з вами повністю згідний цих прокурорів потрібно всіх вигнати і набрати нових але набрати не просто так а шляхом проведення громадських слухань. почути думки простих людей з приводу висунутих кандидаткр а тоді приймати рішення

  2. Юрик тебе вс1 ц1 прокурорчики зм1туть 1 посадять на голодний пайок, якщо не начнеш 1х кришувати.
    Ти один а 1х багато! Один у пол1 не во1н!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок