<

Туреччина чекає на іноземних туристів влітку і відмовляється від «all inclusive»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 28.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарів 5

У Туреччині вирішили відмовитися від системи «all inclusive» у своїх готелях, однак чекають туристів уже цього літа, незважаючи на пандемію коронавірусу.

Про це повідомив міністр туризму країни Мехмет Ерсой, інформує Hurriyet, – передає ТСН.

“Якщо ми не зіткнемося з новими проблемами, внутрішній (туристичний) трафік розпочнеться в кінці травня. Туристичний сезон відкриється контрольованими внутрішніми рейсами”, – зазначив міністр.

За його словами, влада створила детальний перелік правил для роботи готелів та інших туристичних місць. Зокрема, планується регулярна дезінфекція транспортних засобів, а весь персонал у галузі туризму має пройти відповідну медичну підготовку.

Аеропорти, готелі, ресторани, музеї та інші туристичні пам’ятки будуть переобладнані до всіх вимог соціального дистанціювання. Також у всіх місцях працюватимуть медики. У туристичних містах також розгорнуть спеціальні лікарні та доправлять туди апарати ШВЛ.

Готелі більше не матимуть системи харчування all-inclusive  та переходитимуть до систем комплексного харчування. Також планується наполовину скоротити кількість шезлонгів на пляжах.

“Ми готуємось до 15 травня. Кількість шезлонгів буде обмеженою. Ціни можуть піднятися. Складаються нові плани”, – розповів очільник туристичного міста Ула Ісмаїл Аккая.

Спочатку у Туреччині розраховують на туристів із азійських країн. Щодо росіян або німців, то на їхній приїзд там очікують наприкінці липня – початку серпня.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця