<

ЦВК відмовила в реєстрації двом кандидатам в депутати з Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 25.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
Роман Бондарук_фото з facebook

Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації двом кандидатам в народні депутати України з Волині, а саме Роману Бондаруку та Антону Кривицькому.

Відповідно до постанови ЦВК від  23 вересня 2014 року , Центральна виборча комісія встановила невідповідність документів цих двох осіб вимогам Закону України “Про вибори народних депутатів України”, – повідомили у Громадянській мережі ОПОРА у Волинській області.

Зокрема, у заяві колишнього міського голови Луцька Антона Кривицького про самовисування відсутнє зобов’язання у разі обрання його народним депутатом України припинити діяльність, яка відповідно до Конституції України та законів України несумісна з мандатом народного депутата України, або зазначення, що така діяльність ним не здійснюється, що є порушенням пункту 1 частини другої статті 55 Закону.

Антон Кривицький_ фото з сайту visnyk.lutsk.ua

Відповідно до постанови ЦВК, заява Романа Бондарука, депутата Луцької міської ради, не відповідає вимогам пункту 2 частини другої статті 55 Закону, оскільки в його автобіографії відсутні відомості щодо його партійності.

Обом кандидатам в народні депутати повернули внесені ними грошові застави.

У коментарі Громадянській мережі ОПОРА Роман Бондарук повідомив, що наразі знаходиться у приміщенні Центральної виборчої комісії, щоб відстояти своє право балотуватись на парламентських виборах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер