<

Триває збір підписів до Володимир–Волинської міської ради щодо продовження об’їзної дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 26.04.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Триває збір підписів до Володимир–Волинської міської ради щодо проектування та будівництва об’їзної дороги.

Про це інформує Волинь:світ.

«На вулиці Зимнівській в об’їзд центральної частини міста від шистівського повороту і в зворотній бік щоденно проїжджають сотні вантажних автомобілів. Асфальтне покриття, покладене майже сорок років тому, не розраховане і не витримує постійного багатотонного навантаження. Щорічний ямковий ремонт вулиці потребує значних коштів. Окрім того, від постійних «землетрусів» потерпають житлові будинки, а мешканці вулиці із-за постійного шуму та інтенсивного руху транспорту позбавлені комфортних умов проживання», – написав у своєму зверненні до мешканців міста депутат Володимир–Волинської міської ради Ігор Мацюк.

«Грубе ігнорування правил дорожнього руху водіями транзитного транспорту неодноразово ставало причиною ДТП. Настала необхідність початку проектування і будівництва продовження об’їздної дороги від шистівського повороту в напрямку бувшої меблевої фабрики до державної дороги ( Н-22) Устилуг –Рівне», – зазначає депутат в підтримку петиції.

Наразі, за 15 днів з моменту початку збору підписів петиція змогла набрати лише трохи більше 40 з необхідних 150 підписів.

Підписати петицію можна тут




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа