<

Триває програма соціально-правового забезпечення учасників бойових дій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 11.05.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Громадська спiлка «Всеукраїнське об’єднання учасникiв АТО «УКРАЇНЦI РАЗОМ!» та Координаційний центр з надання правової допомоги домовилися про співпрацю з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги, посилення правових можливостей і правової спроможності таких соціально вразливих груп населення як учасники АТО, члени їх сiмей, iнші особи, на яких поширюється дiя Закону України «Про статус ветеранів вiйни, гарантiї їх соцiального захисту», а також постраждалі пiд час проведення антитерористичної операції.

В рамках Меморандуму про співпрацю за ініціативи Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці – разом!» за підтримки Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги триває програма соціально-правового забезпечення учасників бойових дій, презентована як «Соціальна картка учасників АТО».                              

Ця картка дозволить учасникам бойових дій отримувати безоплатні правові та юридичні консультації, безкоштовне обстеження та медичні послуги, психологічну допомогу, знижки на покупки у торговельних мережах України, а також гарантуватиме їм участь в освітніх та оздоровчих програмах.

Картку зможуть отримати всі учасники АТО та члени їх родин по всій Україні. Головна умова — мати офіційний статус учасника АТО (учасник бойових дій, інвалід війни або інші особи, за наявності документа, який підтверджує безпосередню участь в АТО, виданий не раніше 2014 року), члена сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції.

Для отримання КАРТКИ необхідно заповнити заявку на сайті www.ukrazom.org., або звернутися безпосередньо до Володимир-Волинського місцевого центру з  надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19, тел.. (03342) 3-80-11, 3-80-16, Skype: Володимир-Волинський МЦ з надання БВПД, а також до його структурних підрозділів:

Нововолинське бюро правової допомоги: м. Нововолинськ, вул. Винниченка, 14, тел. (03344) 4-48-14, Skype: Нововолинське бюро правової допомоги.

Горохівське бюро правової допомоги: м. Горохів, вул. Шевченка, 25, тел. (03379) 2-17-30, Skype: Горохівське бюро правової допомоги.

Іваничівське бюро правової допомоги: смт Іваничі, вул. Банківська, 6, тел. (03372) 2-20-19, Skype: Іваничівське бюро правової допомоги.

Локачинське бюро правової допомоги: смт Локачі, вул. Героїв Майдану, 1, тел. (03374) 3-01-34, Skype: Локачі БЮРО.

Любомльське бюро правової допомоги: м. Любомль, вул. Б. Хмельницького, 12, тел. (03377) 2-45-43, Skype: Любомльське бюро правової допомоги.

Шацьке бюро правової допомоги: смт Шацьк, вул. 50-років Перемоги, 16, тел. (03355) 2-08-47, Skype: Шацьке бюро правової допомоги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця