<

Три ДТП з патрульними в Києві за добу: поліцейські автівки в’їхали у тролейбус, своїх колег та кафе

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 9.12.2018 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У Києві з початку доби, 9-го грудня, відбулися три дорожньо-транспортні пригоди за участю автомобілів патрульної поліції.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на сторінку спільноти Dtp.kiev.ua в Facebook.


Поліцейський Toyota Prius в’їхав у тролейбус.Перша ДТП відбулася на проспекті Лобановського. 

За попередніми даними, на порожній нічній дорозі водій патрульного автомобіля не впорався з керуванням і на повному ходу врізався в тролейбус 42-го маршруту, який їхав в депо. Внаслідок сильного удару передня частина автомобіля повністю зім’ята. Самі поліцейські важких травм не мають. Не відкидається, що водій заснув за кермом.

Вночі в Дарницькому районі, на вулиці Старобориспільська зіткнулися два поліцейських автомобіля.

“Нічна ДТП за участю патрульної поліції в Києві на вулиці Старобориспільська. Там з невідомих причин зіткнулися патрульні автомобілі Хюндай Соната і Toyota Prius.

На вузькій районної вулиці сталося дотичне лобове зіткнення.

Патрульні поліцейські не зазнали в ДТП серйозних травм. У автомобілів істотні механічні пошкодження передніх частин зліва. У обох авто вирвало колеса.

Зазначимо, аварія сталася приблизно через годину-півтори після нічної ДТП з патрульним Пріус в Києві на Лобановського”, – йдеться в публікації.

Мерседес підрізав патрульний автомобіль, який в’їхав у паркан кафе. Постраждав пішохід

“Ще одна ДТП з патрульним поліцейським Toyota Prius в Києві: цього разу на Великій Васильківській патрульний автомобіль вилетів із дороги в кіоск. Спрацювали подушки, ремені. Є постраждалий пішохід”, – йдеться в повідомленні про третю ДТП з патрульними в Києві за добу.

Пізніше стало відомо, що машину патрульних підрізав Mercedes, внаслідок чого водій Toyota Prius викрутив кермо і врізався в паркан кафе, збивши пішохода. У потерпілого – травма ноги. Mercedes виїхав з місця події, але за  10 хв. він був зупинений і повернутий”.

https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/344055253063012/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок