<

Трудовий стаж для виходу на пенсію хочуть підвищити до 35 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 17.05.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Пенсійна реформа, запропонована Кабміном, передбачає поетапне збільшення трудового стажу для виходу на пенсію з 25 до 35 років.

Про це сказано в матеріалах на сайті уряду про пенсійну реформу.

Сьогодні Кабмін схвалив проект пенсійної реформи в Україні. Згідно з ним, пенсійний вік залишається 60 років для осіб, які мають трудовий стаж 25 років.

“Пенсія за віком у 60 років буде призначатися за наявності страхового стажу 25 років. Кожні 12 місяців вимога до розміру страхового стажу буде збільшуватися на один рік. І у 2028 році, щоб отримати пенсію за віком, необхідно буде мати 35 років страхового стажу”, – сказано матеріалах.




коментарів: 5
  1. Тільки ЗА! А то зрівнялівка, коли бабка, яка й дня не працювала, отримує таку ж пенсію як і ти, ВЖЕ ДІСТАЛА!!!

  2. БУГ,будьде уважні, не баламутьте людей!!У заголовку: не трудовий, а страховий стаж.Краще поясніть що таке страховий і від коли він нараховується!!Ніхто толком нерозуміє цього, наприклад на разі у людини 37років повного трудового стажу, до віку в 60 ще два роки, то скільки з них страхового.Тобто, 25років стажу зароблено до 2000року(до персоніфікації)і 17 після(повних із сплаченими внесками) То як,брати вила і до КИЙОВА, – чи все ОК.???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер