<

Троє чоловіків у Празі пограбували магазин годинників на 20 млн крон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 18.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
345
/ Коментарі відсутні

15-го січня невідомі грабіжники в центрі Праги, озброєні вогнепальною зброєю, скоїли пограбування в магазині елітних годинників Hublot.

Поліція опублікувала відеозапис пограбування, яке нагадувало кадри з бойовиків. Завдані збитки перевищили 20 мільйонів крон, повідомляють Волинські Новини.

Грабіжники скоїли розбійний напад на магазин близько 17:00. А вже після 20:00 вечора поліція опублікувала відеозапис пограбування, на якому видно, як троє грабіжників увірвалися до магазину. Двоє злочинців закрили обличчя медичними масками, а третій одягнув мотоциклетний шолом.

Один із чоловіків притримував двері, а двоє інших молотками розтрощили скляні вітрини, в яких зберігалися годинники. Потім вони швидко склали їх у мішки, які принесли з собою.

«Троє грабіжників у масках здійснили наліт на магазин елітних годинників і, погрожуючи зброєю, забрали товару на кілька мільйонів крон», – повідомив прессекретар поліції Річард Грдіна.

За його словами, грабіжники не говорили по-чеськи. Двоє після нападу втекли на електросамокаті, який поліція вже знайшла. Пошуки підозрюваних продовжуються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер