<

Троє мешканців Волинської області на краденому авто скоїли ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 9.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Львівщині поліцейські викрили зловмисників, котрі викрали автомобіль та намагались його продати.

До скоєння злочину причетний 14-річний мешканець Соснівки та троє мешканців Волинської області. До Сокальського відділення поліції з повідомленням про викрадення автомобіля ВАЗ 2103 звернувся 52-річний місцевий мешканець. За словами заявника, авто він припаркував на ніч біля свого будинку по вул. Міцкевича в Сокалі, про це зазначають у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

За фактом крадіжки було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 5 років позбавлення волі. Поліцейські отримали орієнтування на викрадений автомобіль і невдовзі виявили його. Під час переслідування водій, котрий був за кермом викрадених «Жигулів», не впорався з керуванням, з’їхав з дороги, після чого автомобіль перекинувся. У салоні авто було троє чоловіків – 21, 22 та 23-річний мешканці Волинської області.

Встановлено, що до скоєння автовикрадення причетний 14-річний мешканець Соснівки. Хлопець віддав викрадені «Жигулі» своїм знайомим з Волині, а ті вже мали продати автомобіль.

Відтак було відкрито кримінальні провадження за ст. 198 (придбання, отримання чи збут майна,одержаного злочинним шляхом) та ч.1 ст.396 (приховування злочину) ККУ, за якими передбачено до 3 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа