<

Троє українців намагались пограбувати жінку у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 10.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 12

У Польщі в населеному пункті Варка (Мазовецьке воєводство) затримали 22-річного та двох 21-річних українців за спробу вчинити розбійний напад.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції, усі троє працювали в місцевих садоводів.

Зазначаться, що хлопці після розпиття алкоголю вирішили пограбувати місцеву жительку.

У стані алкогольного сп’яніння вони вранці увірвалися до помешкання 60-річної жінки. Погрозами та побиттям її намагалися примусити віддати гроші. Оскільки жінка їх не мала, то нападники нічого не вкрали.

Українців затримали відразу після того, як вони вийшли з будинку. Одного з них рішенням суду вже арештували на 3 місяці. Двох інших відпустили під підписку про невиїзд. Усім за скоєне загрожує до 12 років в’язниці.




коментарів: 12
  1. Депорт довічно, а на батьківщині – в АТО у штрафбати, кров’ю спокутувати свої бидлячі витівки

    • От тьотя шустрая, дай їй волю, всіх би мужиків по штрафбатах розсувала. Весела кровожадна тьотя. А може , тьотя,краще щирим каяттям та молитвами, а не кров’ю спокутувати бидлячи витівки?

        • Так та весела тьотя в АТО їх хоче відправити, кров проливати за веселу тьотю!

          • Сумний гермафродит релігію пропагує – прєлєздь какая! Нумо, шакаленя, ще гавкни що-небудь дотепне, ап! Та де там: рузкє мір не може в гумор

          • так тримати, весела тьотя, я завжди казав, шо йцукен син – агент руського миру !

  2. через таких виродків то й нема чого дивуватися що поляци наших луплять чи підрізають, задужо там вже розвелося

    • Реально задужо. Поводяться майже як мусліми в надто толерастичній еуропі. Неодноразово пересвідчився. Культура – не! Не чули!

      • Де ж тимогла пересвідчитися, весела тітко? В Европі? Хто ж тебе туди возив? Який такий кавалєр? Що то за відчайдух такий знайшовся, що не посоромився із тобою їхати в Париж ?

        • В еуропі, сумний гермафродите, у ній. За власні, чесно зароблені згідно отриманої освіти та фаху. А тебе завидки беруть? Гомопроституція не годує чи просто товарний вигляд втратило за роки оральної/анальної трудової діяльності по під’іздах та кущах? Папікі не знімають? Біднятко…
          Нумо, голос, ап?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер