<

Троє стоматологів захворіли на COVID-19 у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:38 | 25.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За минулу добу, 24-го травня, у Луцьку виявили два нових випадки захворюваності на коронавірус. Зокрема, серед хворих на інфекцію – три стоматологи.

Про це стало відомо на черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 25 травня, – передає ВолиньPost.

“За минулу добу у Луцьку виявлено два нових випадки захворюваності на COVID-19. Крім того, до сімейних лікарів звернулися 36 лучан (22 дитини та 14 дорослих), виявлено 3 підозри на COVID-19, серед них – одного хворого на пневмонію”, – доповів начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін.

За даними Волинського обласного лабораторного центру, минулими вихідними виявили 8 підозр на COVID-19. Сьогодні на лікуванні перебуває одна людина ромської національності, захворіло троє стоматологів. Щодо нових випадків захворюваності, що зареєстровані у Луцьку, то це контактні особи.

Нагадаємо, Волинська область не увійшла до списку тих областей, у яких з 22 травня, згідно з рішенням Кабінету Міністрів, розпочався другий етап виходу із карантину.

Адже за словами секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, у Луцьку багато хворих людей ходять містом та відвідують заклади торгівлі.

“Люди не знають, де інфікувалися. Ми вже маємо хворих стоматологів та підприємця. У нас не вистачає ПЛР-тестів, щоб перевірити усіх. І це ще у нас не запрацював громадський транспорт, та не відновили роботу дитячі садочки. На сьогодні, насправді, ситуація складна, і на цьому потрібно постійно наголошувати людям. Хворі на грип та ГРВІ мають залишатися вдома. Ситуація в місті погіршилася, бо ми не знаємо джерел інфікування, не знаємо причин та всіх контактних осіб”, – наголосив Григорій Пустовіт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа