<

Трьох молодиків затримали через зґвалтування 12-річної дівчини у Миколаєві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 14.06.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Поліція Миколаєва затримала трьох молодих хлопців, які причетні до зґвалтування 12-річної дівчини.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ НП у Миколаївській області.

“Повідомлення про те, що у дворі будинку перебуває дівчинка, яка просить про допомогу та заявляє про скоєння насильницьких дій, надійшло до правоохоронців після опівночі 14 червня від мешканця одного з будинків по проспекту Центральному у Миколаєві”, – йдеться у повідомленні.

Заявник розповів, що вночі, повертаючись додому, його окликнув невідомий нетверезий молодик, а коли вони розпочали розмову, чоловік побачив, як недалеко від них вийшла нетвереза дівчина у закривавленому одязі. У цей час двоє невідомих утікали.

Спочатку патрульним поліцейським, які прибули на місце події, юнак, як з’ясувалось потім, також із компанії зловмисників, намагався надати неправдиві свідчення, тому правоохоронці, дізнавшись від потерпілої, що вона разом із кривдниками заходила у торгівельний заклад, швидко відправились переглядати відеозаписи з камер відеоспостереження.

Отримавши детальний опис зовнішності, впродовж години поліцейські встановили місцезнаходження та затримали неподалік від місця злочину юнаків, які продовжували розпивати алкогольні напої. На їхньому одязі були плями крові, тож сумнівів у патрульних щодо їхньої причетності до скоєння зґвалтування не було.

Усіх трьох миколаївців, двох 18-ти років, один – 21-го, поліцейські доставили до Центрального відділу поліції. Зараз із ними працюють слідчі. Зі слів затриманих та 12-річної потерпілої, попередньо встановлено, що вони познайомились у парку у центрі міста, разом розпивали спиртні напої, а потім, закупивши ще алкоголю, відправились у найближчий двір багатоповерхівок. Там, попередньо, двоє зловмисників скористались безпорадним станом постраждалої та вчинили відносно неї насильницькі дії, намірам третього завадили перехожі.

Слідчими Центрального відділу поліції розслідуються обставини кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Призначені відповідні експертизи та інші слідчі дії, після проведення яких можлива додаткова кваліфікація.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця