<

Тріснуло скло – закрили «міст Кличка»: мер Києва розглядає версію стрілянини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 26.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Прохід відкритим 25-го травня “мостом Кличка” у центрі столиці закрили 26-го: на двох фрагментах пішохідної частини тріснуло скло. 

Як заявив мер Києва Віталій Кличко, основна версія, яка розглядається – акт вандалізму, – повідомляє Українська правда.

“Раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, враховуючи його товщину і характеристики, трапитися цього не могло. Основна версія, яка розглядається – акт вандалізму. Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу мосту. Розглядається версія того, що стріляли“, – заявив Кличко. 

Він додав, що “подібні диверсії – кримінал, і вони матимуть жорстку відповідь”.

Мер Києва зазначив, що звернувся до правоохоронних органів терміново з‘ясувати причини і дати правову оцінку тому, що трапилося. 

Сказати, що я збентежено злий – це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни”, – підсумував він. 

За повідомленням відділу комунікації поліції Києва, правоохоронці встановлюють обставини пошкодження скла пішохідного мосту.

На місці події працювали працівники Печерського управління поліції, нині огляд проводить слідчо-оперативна група ГУ Нацполіції Києва із залученням криміналістів. Подію зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Після ретельного огляду події буде надано правову кваліфікацію“, – повідомили у поліції. 

Рух на цій ділянці мосту тимчасово обмежено на час роботи експертів. 

За повідомленням ресурсу dtp.kiev.ua бійці Київської служби порятунку КМДА забезпечують безпеку на місці події, де працюють поліція і бійці КАРС.

Ексклюзивні фотографії мосту зробив фотокореспондент Апострофа Олександр Гончаров.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер