<

Тріснула шина в вантажівці: поліція Польщі встановила попередню причину ДТП з автобусом, в якому їхали українці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 3.07.2020 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

За попередніми висновками працівників поліції, вірогідна причина дорожньої катастрофи в місті Богуславіце Сілезького воєводства Польщі – це тріснувша шина в вантажівці.

Про це йдеться в повідомленні поліції Сілезії, інформує БУГ з посиланням на RMF 24.

Нагадаємо, зранку 2-го липня зіткнулися дві вантажівки та рейсовий автобус, у якому подорожували 40 громадян України. 36 людей отримали травми. 23 з них були госпіталізовані. Як повідомлялося, постраждали 16 українців.

Зранку 3-го липня польські ЗМІ написали подробиці ДТП. За їх даними, в лікарні перебуває 6 осіб. Інші пасажири автобуса зараз уже знаходяться у школі-інтернаті в місті Злоти-Поток. Вони залишаться там, доки не пройдуть тести на коронавірус.

Громадяни України їхали автобусом на роботу. 

У автоцистерні, що перевозила сипучі матеріали, шина була пошкоджена. Водій втратив керування транспортним засобом та в’їхав у автобус попереду. Автобус, у свою чергу, врізався у причіп вантажівки, яка перевозила легкозаймисті матеріали. 

На місце прибуло 30 карет швидкої допомоги. Водія автобуса затиснуло у транспортному засобі. Його вдалося звільнити.

В акції порятунку, яка тривала близько 12 годин, взяло участь п’ять гелікоптерів та сім карет швидкої допомоги, близько 50 поліцейських та понад сотня пожежників.

4 людини важко поранені – в тому числі водії вантажівки та автобуса.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер