<

Страйк шахтарів закінчиться, коли повністю погасять борг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 16.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
SAMSUNG CAMERA PICTURES

На Волині триває третій день протесту працівників Нововолинської шахти №10, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Як повідомлялося раніше, в вівторок в Нововолинську розпочалася безстрокова акція працівників шахти №10. Впродовж двох днів протестувальники перекривали дорогу біля заправки ОККО, сьогодні 16 жовтня перемістилися на відрізок дороги Львів-Брест в селі Литовеж, біля річки Західний БУГ. До них приєдналися співробітники з Львівської області з ВАТ «Укрзахід-вуглебуду».

Протестувальники обрали інше місце для страйку, щоб привернути більше людей до своєї проблеми. Вони перекрили дорогу саме там, оскільки це єдиний швидкий шлях з Львівської області до Нововолинська і Волинської  області.

«Ми пропускаємо службові автомобілі (пожежну, медиків, газову службу), учасників АТО, рейсові автобуси, правда на кілька хвилин їх затримуємо, транспорт з маленькими дітьми, але фури стоять. Ми створюємо несприятливі умови для людей, але тільки тому щоб інформація розійшлася», – розповідає учасник протесту.

Водії переважно лояльно і з розуміння ставляться до страйкарів.

«Я підтримую протестувальників. Все вони правильно роблять. Але це не на цьому місці треба робити, для цього є кабінети, великі будівлі, де можуть звернути увагу. Тут багато шоферів стоїть, чим ми можемо їм допомогти?» прокоментував ситуацію водій мікроавтобуса.

За останньою інформацією дирекція ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» та  ВАТ «Укрзахід-вуглебуд» поїхала до казначейства, оскільки надійшов підписаний документ про нарахування коштів.

Протестувальники розповідають також, що в перший день було багато кореспондентів, в другий – вже набагато менше, а сьогодні зовсім нікого.

«Виходить, що ЗМІ нас ігнорують, або отримали завдання менше висвітлювати цю акцію. Не зрозуміло також, чому нікого з депутатів не було, або не співчувають, або працюють тільки за замовленням, якщо бачать свою вигоду», – зазначив гірник.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер