<

Транзит нафти між Україною та Росією продовжили ще на 10 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 3.12.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

АТ “Укртранснафта” та ПАТ “Транснефть” уклали додаткову угоду до договору про надання послуг з транспортування нафти територією України, яка продовжує його дію на 10 років – з 1 січня 2020 року до 1 січня 2030 року.

Про це повідомляє пресслужба “Укртранснафти” у фейсбук.

Документ підписали гендиректор “Укртранснафти” Микола Гавриленко і віце-президент “Транснефти” Сергій Андронов.

“Підписання документу відбулось відповідно до рішення акціонера АТ “Укртранснафта” – НАК “Нафтогаз України” від 27 листопада 2019 року.

Окрім пролонгації договору, додаткова угода між АТ “Укртранснафта” і ПАТ “Транснефть” актуалізує низку його положень з врахуванням поточного стану змін на ринку послуг з транспортування нафти в регіоні.

При цьому базові принципи співробітництва між АТ “Укртранснафта” та ПАТ “Транснефть” залишились без змін, зокрема такі, як порядок оплати послуг і механізм взаємодії на рівні технічних служб двох нафтотранспортних операторів”, – йдеться у повідомленні.

В “Укртранснафті” підкреслили, що укладення додаткової угоди “гарантує безпечну та сталу роботу нафтотранспортної системи України на довгостроковій основі”.




коментарів: 6
  1. Будь який договір, укладений з рОСІЄЮ, не вартий навіть того паперу, на якому він складений.

    • “Не надейтесь, что единожды воспользовавшись слабостью России, вы будете получать дивиденды вечно. Русские всегда приходят за своими деньгами. И когда они придут — не надейтесь на подписанные вами иезуитские соглашения, якобы вас оправдывающие. Они не стоят той бумаги, на которой написаны. Поэтому с русскими стоит или играть честно, или вообще не играть.”
      Бісмарк – запроданець путіна !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер