<

Транспорт для ЗСУ: скільки автівок вилучили у нетверезих волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:02 | 2.08.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
408
/ Коментарі відсутні

На Волині всіляко допомагають Збройним силам України та іншим військовим формуванням. Зокрема, постійно знаходять та передають для військових транспортні засоби.

Про це повідомляють на сторінці Волинської ОДА у фейсбук.

Окрім цього, начальник Волинської ОВА виніс наказ від 26.03.2022 № 66 «Про використання транспортних засобів для потреб Збройних сил України та інших збройних формувань».

Відповідно до наказу вилучати автівки уповноважили головне управління Національної поліції в області спільно із обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

В обласній військовій адміністрації, згідно нормативно-правових документів, такі накази погоджували, а рішення про вилучення транспортного засобу приймало командування відповідної військової частини.

Таким чином, з 26-го березня по 24-те квітня у Волинській ОВА погодили накази військового командування про відчуження 10 транспортних засобів для потреб військових частин на території області.

Також ще сім автівок на Волині вилучили згідно наказу командира військової частини, що розташована у Харківській області.

Назви військових частин не зазначають із міркувань безпеки. Таку інформацію можна отримати після закінчення воєнного стану в Україні.

Варто зауважити, що з 24-го квітня 2022 року відчуження транспортних засобів у фізичних та юридичних осіб було заборонено відповідно до листа військової частини Міністерства оборони України від 15.04.2022 №501/19/3/5/219 ОК «Захід».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа