<

Трампа впродовж 40 років вербувала Росія – The Guardian

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:31 | 31.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
20
/ 1 коментар

Колишній агент Комітету державної безпеки (КДБ) СРСР Юрій Швець розповів британському виданню The Guardian, що 45-го президента США Дональда Трампа радянські та згодом російські спецслужби вербували в якості «активу» впродовж 40 років.

Про це пише The Guardian, – передає Українська правда.

Видання зазначає, що у книзі Крейга Унгера “Американський компромат” (American Kompromat: How the KGB Cultivated Donald Trump, and Related Tales of Sex, Greed, Power, and Treachery.

Дата публікації 26 січня 2021 року), в основу якої лягли слова Швеця, йдеться про те, що Трамп нібито вперше потрапив “на радар” КДБ ще 1977 року, коли одружився на чеській моделі Івані Зельнічковській, тоді його кандидатуру почали опрацьовувати спецслужби тодішньої Чехословаччини під кураторством КДБ.

За словами колишнього агента КДБ, який давно отримав громадянство Сполучених Штатів, Дональд Трамп був залюбки готовим ретранслювати антизахідну пропаганду.

“Це приклад того, як людей вербують, коли вони ще студенти, а потім вони займають важливі посади. Щось подібне трапилося у випадку з Трампом.

Вони досконально вивчили його особистість, розуміли, що він за людина. У КДБ знали, що він надзвичайно вразливий інтелектуально та психологічно, схильний до лестощів”, – йдеться у повідомленні.




один коментар
  1. ну а шо, якшо всіх студентів завербувати, то е шанс, шо хтось з них стане президентом. А скільки там тих студентів в піндосії..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок