<

Традиційна смолоскипна хода пройде вулицями Луцька 14-го жовтня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 17.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Щороку, 14 жовтня – в День захисника України та День створення Української повстанської армії, ГО «ВМР «Національний Альянс» влаштовує смолоскипну ходу для вшанування Героїв України.  Цей рік не стане виключенням.

 Ще не було жодного покоління українців, яке б не побачило війни. Наші землі та народ постійно намагаються нищити, полонити. І що б залишилося від України, якби не її браві сини – наші сміливі воїни, відчайдушні бійці, незламні борці. Для вшанування їх героїзму на державному рівні існує свято: День Захисника України.

 Запрошуємо приєднатися до маршу 14 жовтня о 19 00, щоб показати свою небайдужість до подій, що прямо зараз змінюють нашу історію. Збір відбудеться на Київському майдані. Завершиться марш на Замковій площі, де захід буде продовжено в іншому форматі: учасники ходи прочитають Молитву українського націоналіста та виконають державний гімн України.

 З синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами патріоти пройдуть центральними вулицями міста. Захід відбудеться без партійної символіки!

 Закликаємо небайдужих громадян віддати належне українцям, які присвятили своє життя служінню українській нації, боронять нашу країну  до останнього подиху.

Деталі на сайті: https://nation.org.ua.

unnamed-14




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця