<

Тоттенхем розчарований, що обрав Сіссоко замість Ярмоленка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:21 | 29.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Наставник Шпор Маурісіо Почеттіно незадоволений рівнем гри новачка команди Мусса Сіссоко.
Влітку Тоттенхем довгий час придивлявся до вінгера київського Динамо Андрія Ярмоленка, проте в підсумку віддав перевагу замість українця Мусу Сіссоко з Ньюкасла.

Трансфер француза став рекордним в історії Шпор і коштував клубу 30 млн фунтів, що значно вище від тієї суми, яку довелося б викласти за Андрія, – пише Корреспондент.

І все б нічого, ось тільки належного рівня гри Мусса поки не демонструє, про що розповів в інтерв’ю наставник лондонців Маурісіо Почеттіно.

«Для мене вся справа в футболі, а не в грошах. Коли ти підписуєш гравця, то покладаєш на нього певні очікування, і, якщо він їх не виправдовує… Якщо хтось інший заслуговує грати, як наприклад Жорж-Кевін Нкуду, Джош Оном або Вінсент Янсен, так чому б мені не випустити їх? Хіба футболіст заслуговує грати тільки тому, що ми витратили на нього гроші? Сіссоко необхідно більше працювати над собою, щоб в майбутньому довести, що він заслуговує перебувати в команді».

У нинішньому сезоні Сіссоко почав в стартовому складі лише чотири матчі в АПЛ, після чого отримав триматчеву дискваліфікацію за удар ліктем в обличчя Харрі Артера в поєдинку з Борнмутом в жовтні. Ця подія вплинула на адаптацію гравця в команді і закрила перед ним двері в основний склад.

У суботньому матчі проти Челсі, в якому Тоттенхем поступився з рахунком 1:2, Сіссоко не був присутній навіть у заявці команди, що свідчить про його туманні перспективи у футболці Шпор.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа