<

Торнадо в Румунії знесло автомобілі, є постраждалі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:19 | 1.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Півдні Румунії вирує негода. Разом з поривами сильного вітру та зливи автомобілісти зафільмували утворення величезного торнадо.

Торнадо вже встигло наробити чимало лиха. Автівки та фури були знесені з дороги сильним потоком повітря, повідомили на сайті “DIGI24”, – пише 24 канал.

Внаслідок стихійного лиха постраждали щонайменше чотири людини, їх вже доставили до лікарні. Рятувальники продовжують евакуювати людей. Крім того, сильні пориви вітру зруйнували 10 будинків у Драгаліні, перетворивши їх на купи сміття.

Метеоролог Міхай Тіму пояснив, що торнадо, швидше за все, спричинили купчасто-дощові хмари. За його інформацією, на метеорологічних вимірах вітер не перевищує позначку 80-90 кілометрів на годину.

Очевидець торнадо Мірча Сурсель сказав, що спершу прийняв торнадо за звичайний вітер, проте пізніше події розвивалися наче в американському фільмі. 

“Я одразу зупинив машину. Мій батько і кілька друзів неабияк злякалися. Перед нами був автомобіль, який був відкинутий вітром на декілька метрів вправо. Я підбіг і допоміг водієві вибратися. Але потім вітер підхопив мій автомобіль і переніс його на 5-6 метрів. Це було страшно”, – повідомив хлопець.

https://youtu.be/ufVxrcQbe4w




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер