<

Торкався і ліз цілуватись: на Львівщині п’яний вчитель чіплявся до школярки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 17.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
604
/ коментарі 3

На Львівщині 28-річний вчитель фізкультури ліцею №21 під час поїздки з школярами в Карпати вчиняв розпусні дії щодо 15-річної учениці. Чоловік напився, поліз до дівчини під футболку і намагався її поцілувати.

Про це розповіла мати постраждалої Олена Крамаренко. У поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження, повідомляє ТСН.

Усе трапилось 12-го лютого, в одному із сіл Стрийського району. Жінка відпустила у подорож свою доньку із класом та вчителем, який запевнив, що все буде гаразд.

“Як потім з’ясувалося, вчитель там і сам пив, і дозволяв дітям пити. Після 17 години мені дзвонить донька і каже, що вчитель ліз до неї цілуватися.

Вона, як могла закривалася від нього, але він чотири рази ліз до неї цілуватись, а потім і взагалі поліз під футболку”, –  розповіла мати.

За її словами, донька бурхливо відреагувала на дії вчителя і влаштувала скандал. Педагог спочатку нібито просив школярку забути про інцидент, але потім почав налаштовувати інших дітей проти неї.

“Мені їхати до того селища 2,5-3 години. Я одразу виїхала, але вирішили не чекати так довго, і донька викликала поліцію.

Поки не було поліції її всі цькували. Навіть хазяйка будиночку звинувачувала мою доньку, що вона такі їй проблеми влаштувала”, – додала жінка.

Мати постраждалої приїхала і також написала заяву до поліції. У цей час педагог поводився агресивно, каже жінка. Правоохоронці узяли в усіх тести на стан алкогольного сп’яніння. Жінка підкреслила, що донька була твереза.

“Однокласники, та частина, що спочатку підтримувала доньку, побоялися захищати її самі і стали на сторону вчителя. Стосовно цього факту є навіть переписка дітей”, – розповіла вона.

За словами жінки, вчитель зателефонував їй наступного дня і просив мирно вирішити питання. Але продовжив налаштовувати однокласників проти доньки, додала вона.

“Зі школи мені поки ніхто не дзвонив, класний керівник слухавку не бере навіть від поліції, повідомлення ігнорує. Директора у понеділок у школі не було, буду у вівторок розмовляти. 

У доньки сильний стрес, дуже пригнічена, потрібна підтримка психолога”, – поділилася мати дівчини.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.156 – розбещення неповнолітніх.

Вчителю загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. 




коментарів: 3
  1. Дебіл недосвідчений!
    По всьому ж видно, шо хазяйка будинку була б не проти, а воно до малолітньої лізе.
    В буцегарню педофіла-збоченця!

  2. Мамам дітей м.Вололимир теж потрібно переживати з приводу подібної проблеми.На дому навчає гри на гітарі вчитель з музичної школи і теж чіпляється до дівчат.

  3. В Мостиска дівчина дзвонить плаче директор закрив Сидорюк Михайло.Михайлович ліз цілуватись боже що робити пройшло вже десь тиждень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця