<

Топ-3 напої, які можуть замінити каву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 17.12.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Для бадьорого настрою вранці каву краще замінити на імбирний чай, мате або ж чай із женьшенем. Він не тільки допоможе організмові прокинутися, а й покращить здоров’я.

Відчуваючи улюблений аромат кави на кухні, ви точно знаєте, що зовсім скоро сонливість відступить, і ваше тіло наповниться бадьорістю і новою енергією. Але чи так це насправді? Чи думали ви коли-небудь про те, щоб спробувати замінити її чимось, що не менше швидко поставить вас на ноги? Ми знаємо три найздоровіші альтернативи!, – пише Волинь24.

1. Корінь женьшеню
Виявляється, що женьшень володіє багатьма корисними властивостями для зміцнення здоров’я. Він не тільки покращує пам’ять і процеси мислення, а й запобігає втомі, підвищує життєвий тонус і допомагає організму протистояти стресам, стимулюючи вироблення адреналіну. Як же потрібно вживати женьшень? Найбільш ефективним і простим способом є жування свіжих або сушених коренів. Однак набагато приємніше купити і випити чай, що містить в собі женьшень.

2. Мате
Чай мате покращує здоров’я, додає енергії і підвищує рівень життєвої сили. Це один з найбільш поживних рослинних напоїв в світі, який є набагато більш здоровим і дає більше енергії, ніж традиційні види чаю або кави. Мате містить багато корисних мінералів, яких немає в ваших звичних вітамінних препаратах – таких, як антиоксиданти і 15 амінокислот природного походження! Замість порції цукру і кофеїну мате дає вам енергію, надаючи тілу натуральний «будівельний матеріал», що дозволяє вільно рухатися і думати.

3. Імбирний чай
А ось корінь імбиру покращує кровообіг, завдяки чому мозок починає працювати активніше (що дуже важливо для працівників розумової праці). Чим вам не привід випити філіжанку імбирного чаю? Пропонуємо рецепт! Очистіть корінь імбиру від шкірки, потріть на тертці і залийте окропом на 3-5 хвилин. В цей відвар можна додати свіжу м’яту і крапельку меду – для смаку. На здоров’я!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця