<

Топ-10 модних курток на теплу весну: які фасони в моді у 2023 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 10.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
6416
/ 1 коментар

У весняному гардеробі кожної модниці в 2023 році має бути декілька варіантів верхнього одягу. Стилісти підібрали найактуальніші фасони курток на теплу весну.

Фахівці стверджують, що для більш прохолодних днів варто приглянути тепле пальто, а для створення стильних луків – бежевий плащ-тренч. А ось на теплу весну підійде бомбер, стьобана куртка, вітрівка чи анорак. Про ці та інші фасони легкого верхнього одягу розповів theLime.

Якщо погода не балує теплом, слід звернути увагу на подовжену стьобану куртку з капюшоном і поясом. Поєднувати таку модель можна як із діловими луками, так і з повсякденними. Доповніть образ відповідним взуттям, сумкою та аксесуарами.

Для тепліших днів підійде укорочена стьобана куртка без капюшона. Вибирайте базові кольори (чорний, білий, бежевий, сірий), які підійдуть під більшість речей у гардеробі. Одягайте джинси прямого крою, гольф-водолазку, зручне взуття та такий верхній одяг.

Ще один варіант стьобаної куртки – куртка-сорочка з накладними кишенями. Носити її можна з легінсами, широкими джинсами чи шкіряними штанями. На весну краще приглянути яскраве забарвлення, наприклад, фіолетового кольору або фуксія.

Для створення трендового образу вам знадобиться куртка з хутра тедді. Затишну плюшеву модель можна поєднувати як із класичними брюками, гольфами чи сорочками, так і з джинсами та толстовками.

Ще один варіант на весну – вітрівка. Це може бути модель прямого крою з каптуром, кишенями та фурнітурою контрастного кольору. Для створення повсякденного луку одягайте улюблені джинси, лонгслів та таку куртку. Доповніть образ білими кедами.

Також на теплу весну можна приглянути вітрівку-анорак пастельного відтінку. Ця модель відрізняється від традиційного фасону вітровки тим, що блискавка на ній розстібається не до кінця, а лише до грудей. Носити таку річ можна з джинсами або легінсами.

Також гардероб можна урізноманітнити курткою-бомбером у стилі оверсайз. Носити її можна як із широкими брюками та джинсами, так і з шортами у більш теплу пору року. Доповніть образ зручним взуттям та невеликим клатчем.

Ще один варіант – куртка-косуха зі шкіри або штучної шкіри. Вибирайте модель оверсайз та яскравий відтінок, наприклад, рожевий або зелений. Носити її можна з трикотажними легінсами, водолазками та грубими черевиками на тракторній підошві.

Також можна приглянути куртку у вигляді укороченого тренча з поясом, коміром та манжетами. Носити таку трендову річ із еко-шкіри можна з джинсами та зручними кросівками.

А для теплих весняних днів пригляньте джинсову куртку. Вибирайте класичну модель з блакитного деніму або білого, чорного, молочного. Доповніть лук відповідними аксесуарами.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця