<

Терористи 41 раз намагались атакувати позиції сил АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:04 | 1.12.2014 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За добу терористи 41 раз намагались атакувати позиції сил АТО застосовуючи гарматну артилерію, міномети та реактивні системи залпового вогню.

Ворожа активність спостерігалась на Луганському, Донецькому, Дебальцевському та Маріупольських напрямках.

Залпи артилерії та мінометів пролунали на околицях населених пунктів Сокольники, Кряковка, Кримське, Артем, Нижньотепле, Станично-Луганське, Макарове, Трьохізбенка , Щастя, Геївка, Пєски , Донецьк, Авдіївка , Тоненьке, Опитноє, Богданівка, . Нікішино, Малоорловка, Дебальцево, Новоласпа, . Ніколаевка , Павлополь.

Бандити продовжують атакувати аеропорт Донецьк. Для штурму були задіяні бійці російського загону спецпризначення. Наші хлопці в черговий раз відбили атаку противника. Нападники відступили несучи великі втрати.

В районі міста Маріуполь ситуація перебуває під контролем наших військ.

Українські війська продовжують готуватися до виконання бойових завдань у зимовий період. Наразі тривають роботи з розвитку інфраструктури польових таборів та пунктів дислокації, проводиться обслуговування озброєння та військової техніки.

У зоні проведення Антитерористичної операції продовжено роботу спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

До діяльності робочого органу у відповідності до умов Мінського протоколу залучені сторони від Збройних сил України та Росії і представники, так званих самопроголошених ДНР та ЛНР.

Робочу групу від Української сторони очолює генерал-лейтенант Володимир Аскаров.

– Основним завданням центру є: поступове вирішення конфліктних питань на сході України. Ми працюємо над проблемою повного припинення вогню, – зазначає Володимир Аскаров.

Прес-центр АТО




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер